top of page
Wat voelt min hoogsensitief kind?

Wat voelt mijn hoog sensitief kind?

Herken je bij jouw kind de volgende kenmerken:

  • A

  • B

  • C

  • D

Vind je als ouder(s) / verzorger(s) het lastig om je hierin te verplaatsen omdat je het zelf anders ervaart? Of wie weet kom je erachter dat je eigenlijk zelf ook deze kenmerken herkent. 

Grote kans dat je te maken hebt met een kind met hoog sensitieve kenmerken. Hoewel deze kinderen zat van talenten beschikken, komen ze (vooral op school) lastig tot uiting. Het kan een hele zoektocht zijn om jouw kind te begrijpen en het beste voor hem haar eruit te halen Het eerste begint dat je je echt kan verplaatsen in jouw kind door het zelf te ervaren. Dat je helemaal open staat en ervaart hoe dat is en wat er allemaal bij je binnen kan komen. Ergens las ik de titel 'its all a matter of energy. En dat is het ook inderdaad. Het talent wat dit kind bezit, maar ook de last die het er soms van kan dragen zit hem in de opmaak van de aura, van het energyveld om het kind heen. Deze is zo verfijnd dat dus alles binnenkomt, voelt wat de ander voelt etc.

Deze avond is bedoeld voor het lagere schoolkind. Dat je hun afstemming gaat ervaren door via oefeningen jouw energie te verhogen. je zult merken dat je opener staat en meer informatie binnenkrijgt. Ook leer je deze verhoogde energie weer terug te brengen naar 'normaal.' Je krijgt tools mee om je kind hierin te kunnen begeleiden en ze wat steviger te maken zonder dat hun talent verloren gaat en ze tegen hun natuur in zich moeten afstompen. 

De avond ziet er als volgt uit:

Theorie over het energieveld

Oefeningen waarin je zelf kunt ervaren

Vragen en antwoord

Deel II van de avond zal bestaan uit andere hulpmiddelen die uw kind tot rust kunnen brengen om zich op te laden.

Het gevoelige kind Feng Shui

Het gevoelige kind: kleur

Het gevoelige kind: antoprosofie

bottom of page