top of page
Image by Kristijan Arsov

Tijdens een demonstratie mediumschap zal het medium zich afstemmen op de geestenwereld. Vervolgens worden er korte contacten gemaakt, bewijs geleverd zodat de overledene herkend

kan worden door de ontvanger en zal het contact worden afgesloten met een persoonlijke boodschap. In tegenstelling tot een privé consult wordt hierbij gewerkt voor een grotere groep mensen. Het is de geestenwereld die beslist wie er een boodschap ontvangt tijdens een demonstratie. Er is dus geen sprake van 'oproepen', het proces zal dus niet worden beïnvloed door het medium zelf.

 

In het contact dat er ontstaat en de bewijzen die hierbij worden gegeven komen onze dierbaren als het

ware weer even tot leven en kunnen ze hun 'stem' laten horen als ook hun energie laten voelen in de zaal

Bewijs is bijvoorbeeld de relatie tot de ontvanger, specifieke karaktereigenschappen, de manier van overlijden of gedeelde persoonlijke herinneringen die je met de overledene samen hebt beleefd.

 

Naast de genoemde bewijzen kan op deze manier ook een vorm van healing plaatsvinden. Zoals bijvoorbeeld onafgemaakte zaken die de aandacht krijgen waardoor deze tot rust kunnen komen. Vaak

zijn er ook uitingen van dankbaarheid. Deze bijzondere ervaringen hebben een helende werking voor zowel de ontvanger als de overledene. Ze kunnen troost geven bij verdriet, maar zorgen ook vaak voor vreugdevolle en soms ronduit grappige momenten van herkenning.

 

Onze overledenen kunnen in fysieke vorm geen deel meer uitmaken van ons bestaan, maar zijn nog steeds in staat hun gedachten, herinneringen, emoties en misschien wel het allerbelangrijkste hun

liefde met ons te delen. Elke keer weer vind ik het een wonder om dit te ervaren.

 

Wanneer er gevoelige of vertrouwelijke informatie door komt, zal deze niet gedeeld worden in

de groep. Wel zal ik op een subtiele manier aangeven dat er meer speelt, of heeft gespeeld. Meestal

weet de ontvanger dan precies waarover het gaat zonder dat er details worden vrijgegeven. Mocht er de behoefte zijn om dieper op deze persoonlijke informatie in te gaan, kan dit natuurlijk altijd in een privé consult.

  

 

 

 

IMG_1047_edited_edited_edited_edited.png

Demonstratie Mediumschap

Kerkzalen
almond-tree-2063659_960_720_edited_edite

Manon

" Elke keer is het weer een wonder met de spirituele wereld te mogen werken. Het is een wereld vol vreugde, kracht, licht en liefde. Het is mijn passie om hun gaven op het gebied van healing, communicatie, kennis en wijsheid te mogen doorgeven."

                                                                                                     

bottom of page