top of page

In verbinding
met de Geestenwereld

Kom thuis in je natuurlijke staat van zijn

IMG_2577_edited_edited.jpg

Wil je jouw contact met de ongeziene wereld verdiepen om hun aanwezigheid te kunnen voelen en hun taal leren te verstaan? 

In deze basiscursus neem ik je mee in de wonderlijke wereld van communicatie met gene zijde.

IMG_7015.jpg
Image by Milad Fakurian

"Communicatie met de geestenwereld is een heel natuurlijk iets. Helaas is het niet te vergelijken met een telefoongesprek die je van a tot z zonder interrupties kunt volgen. Was dat maar waar! Hun taal is veel subtieler.

In deze drie dagen ga je veel leren en ontdekken. Niet alleen wat betreft de communicatie met de geestenwereld, maar zeker ook wat deze verbinding voor jou kan betekenen op het persoonlijke vlak.

Buiten het delen van mijn kennis, handvatten en oefeningen, hoop ik je ook mooie, verrijkende ervaringen mee te kunnen geven waar je met verwondering en met een glimlach aan terug kunt denken."

In de Basiscursus 
Mediumschap leer je;

 • De afstemming om je met de geestenwereld te verbinden

 • Discipline, zodat je er zeggingschap over verkrijgt

 • De energie en aanwezigheid van de geestenwereld te herkennen

 • Theoretische kennis

 • Via welke wegen de geestenwereld kan communiceren;

 • Hoe dit bij jou binnenkomt

 • Hoe je hun taal omzet in feitelijke informatie

 • De informatie die je ontvangt door te geven aan een ander

 • Een boodschap mee te geven die van waarde is voor de ontvanger verkregen uit het bewijs

 • Tekens van de geestenwereld herkennen die voor jou persoonlijk bedoeld zijn

 • Thuiskomen in je natuurlijke staat van zijn

 • Werken vanuit Flow

IMG_4551.jpg

DATA DRIELUIK 

2024

Deel I :

Deel II

Deel III : 

Start in September!

De cursussen vinden plaats in HARDERWIJK

Tijd : 10.00 - 16.30 uur

Maximaal 12 personen!

TARIEF: €261,- All in Inclusief Koffie & Thee | Exclusief Lunch 

(Het is mogelijk om in drie termijnen te betalen €87,- per deel)

In beide drieluiken word je onderwezen en getraind door middel van theoretische kennis, meditaties, oefeningen, filosofie en ethiek. Je zult een boeiende ontwikkelen doormaken en veel kennis opdoen. Ook leer je zeggingschap verkrijgen over hetgeen wat je ontwikkelt, zodat je gedurende de cursussen en daarbuiten met beide benen stevig op de grond blijft staan, zonder het wonder ervan uit het oog te verliezen.

Deze basiscursus is ook uitermate geschikt voor personen die op onverwachte momenten glimpen opvangen van de ongeziene wereld en zich daar geen raad mee weten. Door een cursus op dit gebied te volgen leer je jouw gave in banen te leiden en krijg je zeggingschap over wanneer je in deze verbinding wilt staan en wanneer niet. 

 • Als je beide drieluiken hebt afgerond heb je een mooie BASIS gelegd van waaruit je de meer gespecialiseerde dagworkshops kunt gaan volgen. Mocht je al ervaring hebben op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, aura reading en het mediumschap, is het natuurlijk ook mogelijk om je rechtstreeks aan te melden voor één van de dagworkshops.

 

Zelfontwikkeling, training, zelfdiscipline, enthousiasme en positiviteit zijn belangrijke aspecten om de kunst van de intuïtie en het mediumschap succesvol te ontwikkelen. Mocht je binnen de cursussen ergens tegenaan lopen, weet dan dat er een veilige omgeving wordt gecreëerd waar je jezelf kunt zijn. Ook worden er oplossingen aangereikt om eventuele blokkades te overwinnen.

Drieluiken

Drieluik:
'In verbinding met de geestenwereld.'

Boogmuur met gordijn
images-6_edited.png

De afstemming Mediamiek - I

In deel I ga je leren je af te stemmen op de geestenwereld. Van daar uit zet je, onder begeleiding, de eerste stappen binnen het mediumschap. Heldervoelendheid speelt een belangrijke rol in dit deel. Het is de basis om een mooie verbinding te creëren. Je gaat leren voelen of er een man, vrouw of kind bij je is uit de geestenwereld, welke relatie er is met de ontvanger en de karaktereigenschappen die hij of zij had hier op aarde. Verder ga je in deze eerste les op een natuurlijke manier aan het werk, zodat de energie volop kan stromen. 

Ontwerp zonder titel.jpg

Het bewijs uitgelicht - II

Bewijs is belangrijk binnen het mediumschap. Hierdoor weet de ontvanger om wie het gaat. De boodschap komt dan ook bij de juiste persoon terecht. Onder bewijs kan worden verstaan: hobby's, manier van overlijden, werk, datum van een verjaardag of sterfdag, specifieke lichamelijke kenmerken enz. Op deze dag worden alle fijnstoffelijke zintuigen ingezet, zodat er verdieping kan ontstaan binnen het bewijs. Hoe mooi is het als je de overledene zo kunt neerzetten dat de ontvanger niet meer hoeft te twijfelen aan zijn of haar aanwezigheid.

5.png

De Boodschap - III

In dit deel gaan we, buiten de bewijzen, vooral aan het werk met de boodschap. Bewijzen worden niet alleen gebruikt om het voortbestaan van de ziel aan te tonen. Een overledene kan kiezen om een bepaald specifiek bewijs door te geven om zo te laten doorschemeren dat hij of zij weet dat de ontvanger in een soortgelijk proces zit. Als die energie wordt opgepakt is een dierbare weer even voelbaar dichtbij. De 'verborgen' helende boodschap achter het bewijs, daar ga je in dit laatste deel mee aan de slag. 

Aantal lesdagen: 3
Tijd: 10.00 - 16.30 uur

Tarief: €267,- all in
(inclusief koffie en thee)
Gespreide betaling mogelijk (€89,- per deel)

Lege Gebedsruimte

Waarom Manon cursussen geeft op het gebied van Intuïtie, Mediumschap en Healing

IMG_0878_edited_edited_edited.png

 "Het is mijn passie om mensen te laten voelen met welke energie intuïtie, communicatie met de geestenwereld en healing gepaard gaat. Als je dit eenmaal ervaren hebt, wil je niets liever dan deze energie meenemen en inzetten in je dagelijkse leven. De verrijking die het brengt op persoonlijk vlak is zo enorm groot."

bottom of page