top of page
Therapy Session
Intuïtie & Mediumschap |  De Basis

Ontwikkel je spirituele gaven

De Basis

Hieronder vind je algemene informatie over de basiscursussen die plaatsvinden in groepsverband. Wil je door naar de inhoud ervan, klik dan op de volgende link.

In de basiscursus intuïtie en reading leer je;

* Hoe je jouw intuïtie kunt onderscheiden van je gedachten;
* Hoe je jouw intuïtie kunt verfijnen en versterken, zodat je er optimaal op kunt bouwen en vertrouwen; 
* Hoe je jouw intuïtie krachtiger kunt inzetten, alsook het leren temperen ervan als er teveel prikkels binnenkomen;
* Hoe je jezelf op een natuurlijke, authentieke en energieke manier neer kunt zetten, zonder je gevoeligheid daarbij te verliezen.

* Ook leer je de ongeziene energie van de ander te l
ezen (aura reading)Hierdoor word je bewust welke energie van jou is en welke energie / stemming bij de ander thuishoort. Dit geeft je inzicht, duidelijkheid en houvast, waardoor je als sensitief persoon zekerder in je schoenen komt te staan en je jouw innerlijke en daaruit voortkomend uiterlijke ruimte, op een natuurlijke manier kunt gaan innemen.

Is het je wens om meer in verbinding te staan met de geestenwereld? Dan kun je, na het eerste drieluik te hebben afgerond, doorstromen naar het tweede drieluik 'In verbinding met de geestenwereld.' Hierin leer je:

* De afstemming, zodat je je met de geestenwereld kunt verbinden;
* Discipline, zodat je hier zeggingschap over verkrijgt;
* De energie / aanwezigheid van de geestenwereld te herkennen; 
* Via welke wegen ze communiceren, hoe dit bij jou binnenkomt en hoe je dit kunt omzetten in feitelijke informatie;;  
* De informatie die je ontvangt door te geven aan een ontvanger.

De drieluiken 'Geef je intuïtie een stem' en 'In verbinding met de geestenwereld'  is een ideale combinatie. Eén drieluik bestaat uit drie lesdagen van 10.00 tot16.30 uur. Beide drieluiken lopen vloeiend in elkaar over. Het eerste drieluik richt zich op het bewust leren inzetten van de intuïtie voor jezelf en het lezen en interpreteren van andermans energieveld door middel van de fijnstoffelijke zintuigen. Het tweede drieluik bouwt hierop verder en richt zich puur op de communicatie met de geestenwereld. 

In beide drieluiken word je zowel op
intuïtief als mediamiek gebied getraind door middel van theoretische kennis, meditaties, oefeningen en filosofie. Je zult een boeiende ontwikkelen doormaken en veel kennis opdoen. Ook leer je zeggingschap verkrijgen over hetgeen wat je ontwikkelt, zodat je gedurende de cursussen en daarbuiten met beide benen stevig op de grond blijft staan.

De basiscursussen zijn uitermate geschikt voor personen die door hun (over) gevoeligheid vastlopen in hun dagelijks leven. Door juist een cursus op dit gebied te volgen krijg je meer zeggingschap over hetgeen wat er binnenkomt en hoe je dit kunt leren beheersen.

* Als je beide drieluiken hebt afgerond heb je een mooie BASIS gelegd van waaruit je de meer gespecialiseerde dagworkshops kunt gaan volgen. 
* Mocht je al ervaring hebben op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, aura reading en het mediumschap, is het natuurlijk ook mogelijk om je rechtstreeks aan te melden voor één van de dagworkshops.


De groepen bestaan uit maximaal 12 deelnemers.

 CURSUSSEN EN DAGWORKSHOPS VINDEN PLAATS IN HARDERWIJK
Het is ook mogelijk een cursus of dagworkshop bij jou in de buurt te organiseren. Wil je meer informatie hierover? Neem dan gerust contact met mij op.

Zelfontwikkeling, training, zelfdiscipline, enthousiasme, talent en positiviteit zijn belangrijke aspecten om de kunst van de intuïtie en het mediumschap succesvol te ontwikkelen. Mocht je binnen de cursussen ergens tegenaan lopen, weet dan dat er een veilige omgeving wordt gecreëerd waar je jezelf kunt zijn. Ook worden er oplossingen aangereikt om eventuele blokkades te overwinnen.

 data drieluiken 2023:

'Geef je intuïtie een stem.'

  • Deel I: zo 19 febr. 2023

  • Deel II: zo 19 mrt. 2023 

  • Deel III: zo 16 apr. 2023

 Inschrijven vanaf nu mogelijk 

'In verbinding met de geestenwereld.'

  • Deel IV: zo 21 mei

  • Deel V: zo 11 juni

  • Deel VI: zo 2 juli

 Inschrijven vanaf nu mogelijk

Drieluik:
Aantal lesdagen:

Lestijden: 10.00 - 16.30 uur

Tarief: €257,- 
Gespreide betaling mogelijk
( per deel €85,60 )

Cursus ervaringen

Martine Kennis  |  over de cursus 'Geef je intuïtie een stem'

"Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt als bij de cursus intuïtie van Manon. Het vergroten van mijn innerlijke ruimte in zo’n korte tijd, dat zonder lange meditaties en d.m.v. oefeningen en ook nog meteen effect krijgen, had ik nooit verwacht. Ik ben bijzonder onder de indruk van Manon haar werkwijze, de veiligheid en het vertrouwen die ze al in de eerste 10 minuten wist te creëren binnen onze groep. Deze ervaring in combinatie met de goede en duidelijke structuur van haar oefeningen, maakte voor mij dat ik na dag 1 meteen meer wilde. Ik ben totaal verrast over de impact en de antwoorden die het mij gegeven heeft, waardoor ik na deze cursus een stuk zelfverzekerder en daadkrachtiger, zowel op mijn werk als privé, overkom."
Drieluiken

Drieluik:
'Geef je intuïtie een stem.'

Conferentie Sociale Media YouTube Thumbnail.png

De afstemming Intuïtief - I

In dit eerste deel staat de afstemming centraal. Je leert jouw intuïtie zowel in als uit te schakelen. Buiten theoretische uitleg zijn er ook verschillende oefeningen, zodat je kunt ervaren en je er bewust van wordt, hoe jouw intuïtie werkt in deze afstemming. Dit alles op een natuurlijke manier. Aan het eind van deze dag weet je hoe je bewust toegang kunt verkrijgen tot jouw intuïtie. Je zult gaan ervaren dat 'een vaag onderbuik gevoel' plaats gaat maken voor meer feitelijke informatie waar je op kunt bouwen.

1.jpg

De paranormale zintuigen - II

Nu je er bewust van bent hoe je jouw intuïtie kunt activeren en je in deel I hebt kunnen ervaren hoe het voelt om op een natuurlijke manier hiermee aan het werk te gaan, wordt er in deel II juist aandacht besteed aan het stretchen van al jouw paranormale zintuigen. Degenen die in deel I minder actief waren, worden op deze dag uitgedaagd. Zo leer je hun subtiele taal waar te nemen, met als gevolg meer detail in je informatie. 

2.jpg

Kleuren in de aura - III

Ons energieveld, de aura, bestaat uit verschillende kleuren en lagen. Het is niet perse noodzakelijk om deze met het fysieke oog waar te kunnen nemen. Je kan een kleur voelen om er daarna intuïtief op in te tunen wat deze  kleur te vertellen heeft. Zowel de betekenis van, het invoelen in de kleuren alsook in welke laag ze zich bevinden (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel) daar ga je in deel III mee aan de slag. Dit deel wordt afgesloten met een mini reading door Manon. 

Aantal lesdagen: 3
Lestijden: 10.00 - 16.30 uur

Tarief: €257,- all in 
Gespreide betaling mogelijk ( €85,60 per deel )

Drieluik:
'In verbinding met de geestenwereld.'

Boogmuur met gordijn
images-6_edited.png

De afstemming Mediamiek - IV

In deel IV ga je leren je af te stemmen op de geestenwereld. Van daar uit zet je, onder begeleiding, de eerste stappen binnen het mediumschap. Heldervoelendheid speelt een belangrijke rol in dit deel. Het is de basis om een mooie verbinding te creëren. Je gaat leren voelen of er een man, vrouw of kind bij je is uit de geestenwereld, welke relatie er is met de ontvanger en de karaktereigenschappen die hij of zij had hier op aarde. Verder ga je in deze eerste les op een natuurlijke manier aan het werk, zodat de energie volop kan stromen. 

Ontwerp zonder titel.jpg

Het bewijs uitgelicht - V

Bewijs is belangrijk binnen het mediumschap. Hierdoor weet de ontvanger om wie het gaat. De boodschap komt dan ook bij de juiste persoon terecht. Onder bewijs kan worden verstaan: hobby's, manier van overlijden, werk, datum van de verjaardag of sterfdag, specifieke lichamelijke kenmerken enz. Op deze dag worden alle paranormale zintuigen ingezet, zodat er verdieping kan ontstaan binnen het bewijs. Hoe mooi is het als je de overledene zo kunt neerzetten dat de ontvanger niet meer hoeft te twijfelen aan zijn of haar aanwezigheid.

5.png

De Boodschap - VI

In dit deel gaan we, buiten de bewijzen, vooral aan het werk met de boodschap. Bewijzen worden niet alleen gebruikt om het voortbestaan van de ziel aan te tonen. Een overledene kan kiezen om een bepaald specifiek bewijs door te geven om zo te laten doorschemeren dat hij of zij weet dat de ontvanger in een soortgelijk proces zit. Als die energie wordt opgepakt is een dierbare weer even voelbaar dichtbij. De 'verborgen' helende boodschap achter het bewijs, daar ga je in dit laatste deel mee aan de slag. 

Aantal lesdagen: 3
Tijd: 10.00 - 16.30 uur

Tarief: €257,- all in
Gespreide betaling mogelijk (€85,60 per deel)

Lege Gebedsruimte

Waarom Manon cursussen geeft op het gebied van intuïtie, mediumschap en healing

IMG_0878_edited_edited_edited.png

 "Het is mijn passie om mensen te laten voelen met welke energie intuïtie, communicatie met de geestenwereld en healing gepaard gaat. Als je dit eenmaal ervaren hebt, wil je niets liever dan deze energie meenemen en inzetten in je dagelijkse leven. De verrijking die het brengt op persoonlijk vlak is zo enorm groot."

bottom of page