Over Manon

7.jpg

Als kind beleefde Manon de geestenwereld op veel verschillende manieren. Op die leeftijd zonder de ins en outs ervan te kennen, wist ze intuïtief dat ze speciaal waren en voelde ze altijd een soort emotionele bescherming om haar heen.

 

Als tiener werd haar een glimp van die andere wereld gegeven, zoals het leven eruit kan zien na de dood, gepaard gaande met een gevoel van enorme liefde en puur bewustzijn.

Zonder indertijd enige kennis of leringen van buitenaf te hebben verkregen, vormde ze zo haar eigen kijk op het leven na de dood. Voor haar was het een heel natuurlijk iets.

 

Opgegroeid in een muzikaal gezin begon Manon haar carrière als professioneel muzikant. Bij het instuderen van verschillende operarollen trainde ze zichzelf om te zingen vanuit haar eigen ziel, terwijl ze tegelijkertijd de karakters en emoties van de te vertolken rol wist te interpreteren. Ook voelde ze vaak tijdens het zingen een voor haar toen nog onbekende inspiratiebron.

Nu realiseert ze zich dat het deze ervaring is geweest die haar mediumschap op een natuurlijke wijze heeft ontwikkeld zonder dat ze zich daar bewust van was.

Tijdens Manon's werk als zangeres ontwikkelde ze haar mediumschap verder aan het beroemde Arthur Findlay College te Stansted als ook aan het Sir Arthur Conan Doyle Centre te Edinburgh, waar ze Gordon Smith’s School of Intuitive Studies Advanced afrondde. 

Inmiddels werkt Manon nu zelf als medium en geeft ze consulten en demonstraties zowel in Nederland als het buitenland.

Het is Manon haar passie om nu aan anderen te leren hoe ze dichter bij hun sensitiviteit kunnen komen als ook hoe ze mediamieke vermogens kunnen ontwikkelen en verdiepen. Mocht het nodig zijn zet ze tijdens de lessen haar podiumervaring in, wanneer ze merkt dat studenten dichtklappen zodra ze voor een groep 'moeten' gaan staan. Ook als iemand te veel in het hoofd zit gedurende een mediamiek contact, in plaats van de personage te worden, is waar ze graag aan werkt tijdens een workshop demonstratie mediumschap. 

 

Dit alles in combinatie met de persoonlijke ontwikkeling die altijd hand in hand gaat als je je op dit

bijzondere pad begeeft.

 

Be not the slave of your own past. Plunge into the sublime seas, dive deep and swim far, so you shall come back with self-respect, with new power, with an advanced experience that shall explain and overlook the old."  

 

                                                                                                                                                             Ralph Waldo Emerson