top of page
CamScanner 08-15-2022 12.28n_1.jpg
Al op jonge leeftijd beleefde Manon de geestenwereld om zich heen. Zonder op de hoogte te zijn van de de ins en outs op dit gebied wist ze intuïtief dat ze bijzonder waren. Terugblikkend voelde ze altijd een soort van verbondenheid en emotionele bescherming die haar toen een veilig gevoel gaven.

Manon - 7 jaar

Over Manon

Out of body ervaring

Gedurende een 'out of body' ervaring die zich voordeed in haar tienertijd kreeg ze glimpen te zien van de ongeziene wereld in al haar vormen en facetten. Een soortgelijke ervaring, alleen dan intenser, herhaalde zich in haar studententijd.

 

"Beide ervaringen waren bijzondere momenten die een onvergetelijke indruk hebben achtergelaten. Door deze ervaringen ontwikkelde ik een eigen visie over de ongeziene wereld en het leven na de dood zonder dat ik hierin beïnvloed werd van buitenaf." 

Opgegroeid in een muzikaal gezin ging Manon op 18 jarige leeftijd studeren aan het conservatorium. Eerst als hoboïste en later ook als klassiek zangeres. Na het afronden van haar studie is ze jaren vol passie werkzaam geweest in de muziekwereld.

Bron van verbinding

& inspiratie

"Bij het instuderen van een operarol is het de uitdaging om te zingen vanuit je eigen emotionele ervaring, terwijl tegelijkertijd de focus ook moet gaan naar de muziek en de zangtechniek alsook het invoelen en uitbeelden van het karakter en de emoties van de te vertolken personage.

 

Vaak voelde ik tijdens dit proces een voor mij toen nog onbegrepen verbinding en inspiratiebron achter mij. Nu realiseer ik me dat het deze ervaringen zijn geweest die mijn mediumschap op een natuurlijke wijze heeft ontwikkeld zonder dat ik me daar indertijd bewust van was."

Roeping

Tijdens Manon's werkzaamheden als zangeres bleven haar vroeger opgedane spirituele ervaringen haar helder voor ogen. Ze bleef zich aangetrokken voelen tot deze materie. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ze besloot om naast het zingen zich te verdiepen in het mediumschap aan het befaamde Arthur Findlay College te Stansted, waar ze zich ontwikkelde onder de begeleiding van vooraanstaande mediums. Het mediumschap werd niet alleen haar passie, maar voelde tegelijkertijd als een roeping.

"De jaren die volgden onderzocht en leerde ik zoveel mogelijk op het gebied van het mediumschap. Het bracht niet alleen meer kennis en ervaring als medium met zich mee, maar tegelijkertijd onderging ik zelf ook een transformatie. Dit hele proces, zeker in het begin, ging gepaard met vallen en opstaan. Totdat je na een paar jaar op een gegeven moment gaat ervaren dat er stap voor stap bewustwording en groei heeft plaatsgevonden, die je vervolgens kunt gaan inzetten op alle gebieden in het dagelijks leven."

Na het afronden van Gordon Smith’s School of Intuitive Studies Advanced werkt Manon inmiddels al vele jaren zelf als medium en geeft ze lezingen, consulten en demonstraties zowel in binnen als buitenland.

Het is Manon's passie de door haar tot nu toe opgedane kennis door te geven aan anderen. Mensen zich bewust te laten worden hoe ze dichterbij hun kracht en sensitiviteit kunnen komen, alsook het ontwikkelen of juist het temperen van mediamieke vermogens geeft zelfvertrouwen, hoop, wijsheid en kracht op een natuurlijke manier.

 

Wanneer nodig zet Manon tijdens de lessen haar podiumervaring in als studenten de neiging hebben dicht te klappen in het geval ze voor de groep 'moeten' staan. Ook als een student te veel in het hoofd zit gedurende een mediamiek contact, in plaats van zoveel mogelijk de personage te worden en in die flow te stappen, is waar ze graag aan werkt tijdens een workshop demonstratie mediumschap.

Buiten haar werkzaamheden in haar eigen praktijk is Manon als medium verbonden aan het Sir Arthur Conan Doyle Centre in Edinburgh.

bergen
“Het zien opbloeien van de natuurlijke intuïtieve en mediamieke vermogens die een ieder mens bezit, gepaard gaande met de bijbehorende persoonlijke ontwikkeling, is wat dit hele proces zo bijzonder en boeiend maakt."

Manon

_edited_edited_edited.png
bottom of page