top of page

Verdiepingsdagen & Workshops

Zaterdag 21 september | 10.00 - 16.30 uur | Harderwijk

 Verdiepingsdag 
Verbinding & Flow

Heb je de drieluiken 'Geef je intuïtie een stem' en 'In verbinding met de Geestenwereld' gevolgd? Heb je ergens anders de benodigde ervaring opgedaan? Wil je jouw kennis en vaardigheden op het gebied van intuïtie en mediumschap uitbreiden en verdiepen? Dan ben je van harte welkom op deze dagworkshop.

Tijdens de afstemmingsmeditaties, het theoretische gedeelte en de praktische oefeningen krijg je inzicht in hoe jij persoonlijk in verbinding gaat en staat met de ongeziene wereld en hoe je die kunt verbeteren.

 

Een aantal oefeningen richten zich op het trainen van je intuïtieve en mediamieke zintuigen. Er wordt stilgestaan bij hoe je meer details uit de binnengekomen informatie kunt verkrijgen. 

 

In alle oefeningen zal het werken vanuit de verbinding en de flow centraal staan, waardoor het makkelijker wordt om je (kritische) zelf even aan de kant te zetten. Je zult merken dat het goed voelt om even niet gestoord te worden door het altijd zo actieve brein met de bijbehorende stemmetjes. Het leren vertrouwen op de informatie die je binnenkrijgtbouw je op door de ervaring. 

Aan het einde van de dag krijg je zowel 'food for thought' mee, als op jou persoonlijk afgestemde oefeningen, die je verder zullen helpen bij het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden op het gebied van zelfontwikkeling, intuïtie en mediumschap. Het geleerde kan zowel thuis als op een volgende verdiepingsdag worden toegepast.

 

Het doel van deze dag, buiten je ontwikkeling om, is het weer even stil kunnen staan bij zowel het wonder van de communicatie met de geestenwereld, als het in contact staan met je ziel en wat deze tot uitdrukking wil brengen in de periode waar je nu inzit. 

 

​Wanneer: zaterdag 21 september

Tarief: €87,- Inclusief Koffie & Thee | Exclusief Lunch

Tijd: 10.00 - 16.30 uur

Waar: Harderwijk MFC de Roef

Image by Brett Jordan

Datum volgt | 10.00 - 16.30 uur | Harderwijk

In verbinding met je Gids-I

In de cursussen die ik geef worden veel vragen gesteld over Gidsen. Hoe werken Gidsen vanuit de ongeziene wereld met je samen? Is een Gids een overleden dierbare? Kun je voelen of ze bij je zijn? Hoe kun je het contact met ze verdiepen. Hoe kom je te weten wie je Gids is? Heb je één of meerdere Gidsen? Heb je ook 'Gidsen' die negatieve energieën met zich meebrengen?

 

Er is zeer uiteenlopende informatie te vinden over dit onderwerp. Na bepaalde informatie gehoord of gelezen te hebben kan er een beeld over worden gevormd die meer angst inboezemd dan vertrouwen. Ook komt het voor dat de fantasie parten gaat spelen en het een heel eigen leven gaat leiden.

 

Graag wil ik op deze dag mijn tot nu toe opgedane ervaringen delen over dit boeiende onderwerp. Verder ga je ervaren hoe je in contact kunt komen met jouw Gids of Gidsen, hoe ze vanuit de ongeziene wereld met je samen kunnen werken en hoe je dit kunt gaan inzetten in je dagelijks leven. 

Tarief: €87,- Inclusief Koffie & Thee | Exclusief Lunch

Tijd: 10.00 - 16.30 uur

Waar: Harderwijk

bottom of page