top of page

Verdiepingsdagen & Workshops

Zondag 28 april | 10.00 - 16.30 uur | Harderwijk

Verdiepingsdag 
Intuïtie & Mediumschap

Heb je de drieluiken 'Geef je intuïtie een stem' en 'In verbinding met de Geestenwereld' gevolgd? Heb je ergens anders de benodigde ervaring opgedaan? Zou je jouw kennis en vaardigheden op het gebied van intuïtie en mediumschap willen uitbreiden en verdiepen? Dan ben je van harte welkom op deze dagworkshop.

Tijdens afstemmingsmeditaties, theorie en praktische oefeningen krijg je inzicht in hoe jij op jouw unieke manier in verbinding gaat en staat met de ongeziene wereld. Er wordt je geleerd hoe je meer details kunt verkrijgen uit het binnengekomen bewijs, en ook hoe je kunt omgaan met de soms voorkomende misinterpretaties in combinatie met een ontkennend antwoord van je ontvanger.

Aan het einde van de dag krijg je zowel 'food for thought' mee als op jouw persoonlijk afgestemde oefeningen, die je verder zullen helpen bij het verder ontwikkelen van je kennis en vaardigheden op het gebied van zelfontwikkeling, intuïtie en mediumschap. Het geleerde kan dan zowel thuis als op een volgende verdiepingsdag worden toegepast.

Tarief: €87,- Inclusief Koffie & Thee | Exclusief Lunch

Tijd: 10.00 - 16.30 uur

Waar: Harderwijk

Image by Brett Jordan

Zaterdag 1 juni | 10.00 - 16.30 uur | Harderwijk

In verbinding met je Gids

In de cursussen die ik geef worden veel vragen gesteld over Gidsen. Hoe werken Gidsen vanuit de ongeziene wereld met je samen? Is een Gids een overleden dierbare? Kun je voelen of ze bij je zijn? Hoe kun je het contact met ze verdiepen. Hoe kom je te weten wie je Gids is? Heb je één of meerdere Gidsen? Heb je ook 'Gidsen' die negatieve energieën met zich meebrengen?

 

Er is zeer uiteenlopende informatie te vinden over dit onderwerp. Na bepaalde informatie gehoord of gelezen te hebben kan er een beeld over worden gevormd die meer angst inboezemd dan vertrouwen. Ook komt het voor dat de fantasie parten gaat spelen en het een heel eigen leven gaat leiden.

 

Graag wil ik op deze dag mijn tot nu toe opgedane ervaringen delen over dit boeiende onderwerp. Verder ga je ervaren hoe je in contact kunt komen met jouw Gids of Gidsen, hoe ze vanuit de ongeziene wereld met je samen kunnen werken en hoe je dit kunt gaan inzetten in je dagelijks leven. 

Tarief: €87,- Inclusief Koffie & Thee | Exclusief Lunch

Tijd: 10.00 - 16.30 uur

Waar: Harderwijk

bottom of page