top of page
Wijnstok over Houten Deur
_edited.png
 Manon Arnold 

Leven na dit leven

Manon Arnold organiseert in samenwerking met De Maretak

een lezing | bijeenkomst voor mensen die een dierbare hebben verloren of in een situatie zitten waardoor ze graag meer willen weten over het thema 'Leven na dit leven.' Ben je geïnteresseerd in of heb je vragen over het leven na dit leven? Je bent van harte welkom op deze bijeenkomst.

Wanneer: 28 januari 2023
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Locatie: Harderwijk
Wil je de lezing 'Leven na dit leven' boeken?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. 

Al een tijd loop ik met een idee rond. Een dag organiseren voor nabestaanden en voor mensen die om wat voor een reden dan ook meer willen weten over het leven na dit leven. Vaak krijg ik van nabestaanden te horen: 'Dit kan toch niet het einde zijn? Of: 'Waar is mijn dierbare nu? 'Hoe kan ik zijn/haar aanwezigheid leren voelen?' 'Zien ze mij nog, en hoe dan?' 'Denk je dat dit een teken van hem/haar is geweest?' 'Waarom voel ik mijn dierbare niet om mij heen en de ander wel?'


Ook krijgt ik in mijn praktijk zo nu en dan te maken met, naar haar mening, bepaalde misvattingen die niet echt helpend zijn als je middenin een rouwproces zit. Hieronder een voorbeeld.


L. vertelde mij dat ze haar overleden man nog regelmatig om zich heen voelde. Ze had ergens gelezen dat dit betekende dat hij 'vast was blijven zitten' en niet naar 'het licht' zou zijn gegaan. Deze informatie liet haar niet los en stemde haar zeer droevig. Gelukkig kwam haar man gelijk als eerste door tijdens onze afspraak. Hij liet haar weten dat hij samen was met zijn overleden vader en broer R., dat het goed met hem ging en gaf informatie door over zijn ziekte. Hij bedankte haar voor de prachtige paarse bloemen die ze kort geleden bij zijn graf had gelegd. Daar het bijna haar verjaardag was, wilde hij laten weten haar te steunen. Dat had hij immers altijd al gedaan en zou dit zeker blijven doen. Hij gaf door dat ze zich in de toekomst niet schuldig moest gaan voelen als ze weer blijdschap zou gaan ervaren. Door deze boodschap was het voor L., die vooraf geen informatie met mij had gedeeld, meer dan duidelijk geworden dat haar man helemaal niet vast zat, maar dat hij uit eigen vrije wil de keus had gemaakt bij haar te zijn om haar te steunen in deze voor haar zo moeilijke tijd.
 

Op de themabijeenkomst 'Leven na dit leven' zal ik mijn persoonlijke ervaringen en de ervaringen vanuit mijn praktijk delen in de vorm van een lezing. Ook wordt er onderliggende informatie gedeeld hoe een contact met de ongeziene wereld tot stand komt en hoe je zelf meer in verbinding kunt komen met je overleden dierbaren.

 

Weduwe Angela Bueno de Mesquita, zij is werkzaam als

Spoed Eisende Hulp verpleegkundige, zal als gast tijdens deze

bijeenkomst haar ervaring delen.


Aan het einde van de lezing is er gelegenheid tot

het stellen van vragen en na afloop is er de mogelijkheid om,

onder het genot van een kop koffie of thee, onderling

ervaringen uit te wisselen.


 

Ik hoop dat de op deze dag gedeelde ervaringen je bijblijven en dat ze een lichtpuntje zullen vormen in de soms zo donkere wintermaanden.


Meer info over Manon:

https://www.manonarnold.com/over-manon

 

Wil je deze lezing bijwonen?

Geef je dan op via:  aanmelden@demaretakveluwe.nl   of  https://www.manonarnold.com/contact
Voor meer informatie over de Maretak ga naar: https://demaretakveluwe.nl

 

 

De lezing 'Leven na dit leven' zal plaats vinden in: 
De huiskamer van De Maretak in MFC DE ROEF 

Middelste wei 2 - 4 HARDERWIJK 
Gratis entree inclusief koffie en thee  –  Vrije gift is welkom. 

IMG_3478.jpg
Angela Bueno de Mesquita

Leven na dit leven - Lezing dit leven

Zijn er nog vragen over deze bijeenkomst. Neem gerust contact met mij op.

06 39107490

bottom of page