Spirit Healing

Alle vormen binnen het mediumschap zijn in mijn ogen bedoeld om de mens te healen. Of je nou fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel healing mag ontvangen, alles leidt naar hetzelfde doel; namelijk dat we ons gezond en gelukkig voelen, zoveel mogelijk in balans zijn en ons verbonden voelen met onszelf en de wereld om ons heen.

 

Via consulten zal je meer verbaal aan het werk gaan, terwijl gedurende een healing vanuit de stilte wordt gewerkt. Een healing via handoplegging als ook een trance healing wordt bijna altijd als bijzonder ervaren. De helende energie die mag worden doorgegeven vanuit de geestenwereld is sterk voelbaar. Deze heeft voor een ieder weer een andere uitwerking.

 

Hoe graag ik persoonlijk als healer iedereen zou willen genezen, kunnen er helaas van te voren geen beloftes worden gedaan over de uitwerking van een healing. Het heeft met meerdere aspecten te maken op welk vlak een healing gaat plaatsvinden. Een deel van die aspecten liggen bij de ontvanger en bij de healer zelf, maar er is ook een deel waar wij als healers geen invloed op hebben helaas.

 

 

De taak van de healer is dat deze zo goed mogelijk is afgestemd op de spirituele wereld, zodat de helende energie zuiver en krachtig kan worden doorgegeven aan de ontvanger. 

Wil je een afspraak maken voor een healing sessie? Klik dan