top of page
Almond Tree Flowers

Spirit Healing

Alle vormen binnen het mediumschap zijn in mijn ogen bedoeld om de mens te healen. Of je nou fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel healing mag ontvangen, alles leidt naar hetzelfde doel; namelijk dat we ons gezond en gelukkig voelen, zoveel mogelijk in balans zijn en ons verbonden voelen met onszelf en de wereld om ons heen.

 

Zoals bij een privé consult het verbale centraal staat, wordt er gedurende een healing sessie vanuit de stilte gewerkt en wordt de helende energie overgedragen. Een healing via handoplegging wordt bijna altijd als bijzonder ervaren. De helende energie die mag worden doorgegeven vanuit de geestenwereld is sterk voelbaar. De healer is slechts een tussenpersoon en zal zichzelf zo veel mogelijk wegcijferen. Een healing heeft voor een ieder weer een andere uitwerking.

 

Hoe graag ik persoonlijk als healer iedereen zou willen genezen, kunnen er helaas van te voren geen beloftes worden gedaan over de uitwerking van een healing. Het heeft met meerdere aspecten te maken op welk vlak een healing gaat plaatsvinden. Een deel van die aspecten liggen bij de ontvanger en bij de healer zelf, maar er is ook een deel waar wij als healers geen invloed op hebben.

 

 

De taak van de healer is dat deze zo goed mogelijk is afgestemd op de spirituele wereld, zodat de helende energie zuiver en krachtig kan worden doorgegeven aan de ontvanger. 

Tarief: €45,00 | 30 minuten

Wil je een afspraak maken voor een healing sessie? Of heb je nog vragen? Klik dan op onderstaande link.

 

Image by Lina Trochez

Onder healing wordt verstaan dat de healer twee handen losjes op de schouders, de rug of het hoofd van de ontvanger legt. Op deze manier kan de helende energie stromen waar nodig. Ook kan er worden gewerkt in het energieveld van de ontvanger, zodat fysieke aanraking niet nodig is.

Er wordt geen diagnose of medisch advies gegeven.

Healing vervangt niet de behandeling van een arts.

bottom of page