Foto%25252004-09-20%252520om%25252010_ed
Herbs%2520of%2520Grace_edited_edited.png

Blossom your SOUL

Privé Consulten - Nu ook online consulten via ZOOM

 

Om een zo zuiver mogelijk consult te geven is het van belang zo min mogelijk persoonlijke informatie voorafgaande het consult te delen.

 

Intuïtief 

 

Gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden in het verleden, hebben invloed op ons leven van nu. Ken je dat gevoel niet verder te komen op een manier waarop je dat graag zou willen? Die gebeurtenissen vormen dan een blokkade en kunnen er de oorzaak van zijn dat we steeds op dezelfde problemen stuiten.

Door af te stemmen op je energieveld kan ik zien waar deze blokkades zijn ontstaan, waarom en wanneer. Het verkregen inzicht bied je de mogelijkheden om verder te komen.

Ook zal ik met je kijken waar je krachten en talenten liggen en hoe je die kan versterken.  

Met de nieuwe inzichten hoop ik te bereiken dat je weer een stap vooruit kunt zetten op je levenspad in je eigen unieke vorm.

 

Mediamiek 

 

Tijdens een consult is het mogelijk dat iemand uit de geestenwereld wil communiceren. Door informatie die de overledene overbrengt wordt het voor jou als de ontvanger duidelijk om wie het gaat. Deze informatie kan bijvoorbeeld gaan over de relatie met de overledene, de manier van overlijden, hobbies en werk, gedeelde herinneringen en nog veel meer. Zo onstaan er bewijzen dat de overledene nog steeds om je heen is. Vaak komt de overledene ook met de bedoeling om je te steunen en te adviseren in situaties waarin je je bevindt, meer inzicht te geven, of om je te stimuleren een voorwaardse beweging te maken. Maar het kan ook zijn om 'alleen maar' even gedag te zeggen en te laten weten dat ze nog met ons verbonden zijn. Mijn streven is dienstbaar te zijn aan de overledene en dus door te geven wat de overledene aanreikt.

Contact met de geestenwereld hoeft niet automatisch zwaar en emotioneel te zijn, integendeel, het kan ook een vreugdevol 'weerzien' zijn, dat gepaard gaat met de nodige humor. Er wordt dan gelachen,'door de tranen heen,'om komische gebeurtenissen uit het verleden. Hoe mooi is het om weer even contact te hebben met iemand die je wellicht mist in het dagelijks leven en wat een vreugde om te ervaren dat deze persoon nog steeds voortleeft en deel uitmaakt van je leven, al is het in een andere dimensie. Het ervaren van een consult kan een verfrissende hernieuwde blik geven op leven en 'dood'.

TARIEF:

Het tarief van een privé consult is €70,- en duurt ongeveer 45 minuten. De consulten vinden plaats in Harderwijk, of online via ZOOM.

 

Zijn er vragen of wil je een afspraak maken voor een consult?  Klik dan