top of page
manon stoel zolder-2_edited_edited.jpg
manon stoel zolder 3.jpg

   Het Privé Consult   

manon stoel zolder_edited.jpg

"Diep van binnen hebben we allemaal één ding gemeen. We willen ons graag harmonieus en gelukkig voelen."

Online & In de praktijk

Door persoonlijke problemen, zelf beperkende gedachten, bepaalde gebeurtenissen of door het verlies en het gemis van een overleden dierbare, kan het zijn dat je ver verwijderd bent geraakt van dat geluksgevoel. Je wilt graag verandering aanbrengen, maar er ontbreekt een startpunt waar vandaan je kunt vertrekken of een richting waar je naartoe kunt werken. Ik help je graag verder door middel van een privé consult.

 Intuïtief 

&

Gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden in het verleden, hebben invloed op ons leven nu. Ken je dat gevoel niet verder te komen op een manier waarop je dat graag zou willen? Dat je geeneens weet waar dit nou precies vandaan komt? Deze gebeurtenissen hebben dan een blokkade gevormd en kunnen er de oorzaak van zijn dat je steeds weer op dezelfde problemen stuit. Ik kan je helpen hier inzicht in te verkrijgen.

Door mij af te stemmen op jouw energieveld kan ik zien:

 

  • Waar deze blokkades zijn ontstaan; 

  • Waarom en Wanneer.

  • Er wordt natuurlijk ook gekeken waar jouw kracht en talenten liggen, hoe je die kan versterken en kan gaan inzetten, als je daar nog op zoek naar bent.  

Door de nieuw verkregen inzichten hoop ik te bereiken dat je na het consult zelf weer stappen vooruit kunt gaan zetten. Dat je krachtig, vanuit meer (zelf) vertrouwen jouw levenspad verder kan gaan bewandelen.

Tijdens het intuïtieve consult is het mogelijk dat iemand uit de geestenwereld zich in het consult mengt. Mocht je dit liever niet willen, geen probleem, dan hou ik daar rekening mee.

Om een zo zuiver mogelijk consult te geven is het van belang zo min mogelijk persoonlijke informatie voorafgaande het consult te delen.

 

Ben je meer geïnteresseerd in een intensievere begeleiding, ga dan naar het Coach Traject Blossom your Soul

 Mediamiek 

Iemand verliezen waar je veel van hebt gehouden en dan zonder hem of haar weer verder te moeten leven, is een moeilijke opdracht. Je mist jouw dierbare en je zou zo graag willen weten hoe het nu met hem of haar gaat. Misschien vraag je je wel af wat hij of zij denkt over hoe je jouw leven weer hebt opgepakt. Al een klein teken van leven verkregen door middel van één enkel simpel bewijs, is soms al genoeg om met een glimlach van ontroering en verwondering weer richting huis te gaan. Het is zo mooi als medium om dit te mogen doorgeven.

 

Het is belangrijk, voor zowel het medium als de ontvanger, dat er via bewijzen kan worden aangetoond wie het medium bij zich heeft. Zeker met zo'n emotioneel onderwerp als dit,

ben je gauw geneigd dingen te geloven die je maar al te graag wilt horen. 

Wat mag je als bewijs rekenen?

Door de informatie die de overledene doorgeeft, wordt het voor jou als ontvanger duidelijk om wie het gaat. Deze informatie kan bijvoorbeeld gaan over de relatie die je had met de overledene, de manier van overlijden, hobbies en werk, gedeelde herinneringen en nog zo veel meer.

 

Zo ontstaan bewijzen dat de overledene nog steeds om je heen is. Vaak komt de overledene met de bedoeling om je te steunen en te adviseren in situaties waarin je je bevind, om meer inzicht te geven, of je te stimuleren een voorwaartse beweging te maken. Maar het kan ook zijn om 'alleen maar' even gedag te zeggen, om zo te laten weten dat ze nog steeds met je verbonden zijn.

 

Mijn streven is dienstbaar te zijn aan de overledene en dus door te geven wat de overledene aanreikt. Buiten het doorgeven van de bewijzen, is het elke keer weer mijn wens dat het voor de ontvanger op dat moment ook echt voelbaar is dat er wat verandert in de energie.

Contact met de geestenwereld hoeft niet automatisch zwaar en emotioneel te zijn, integendeel, het kan ook een vreugdevol 'weerzien' zijn, dat gepaard gaat met de nodige humor. Er wordt dan gelachen, soms door de tranen heen, om komische gebeurtenissen uit het verleden. Hoe mooi is het om weer even contact te mogen hebben met iemand die je wellicht mist in het dagelijks leven en wat een vreugde om te ervaren dat deze persoon nog steeds voortleeft en deel uitmaakt van je leven vanuit die andere dimensie.

Het ervaren van een privé consult kan een helende, verfrissende, hoopvolle en hernieuwde blik geven op leven en 'dood'.

Tarief:

€80,-

Duur:

 ± 45 minuten

Waar:

Harderwijk | Of online via ZOOM

bottom of page