top of page
25e Trouwdag Jubileum Facebook Omslag.png

DE BESTE MANIER OM JE TOEKOMST TE VOORSPELLEN IS HAAR ZELF TE CREËREN

Doelgericht Coaching Traject

Gedurende het intuïtief consult is er bewustwording ontstaan over je talenten, maar ook over de diep gewortelde patronen die veroorzaken dat je keer op keer tegen dezelfde soort gebeurtenissen aanloopt.

 

Je weet nu welke patronen er met de paplepel zijn ingegoten en hoe zich daaruit weer nieuwe patronen hebben kunnen ontwikkelen. Je bent blij met jouw ‘aha - ervaringen' en je gaat met enthousiasme en vol goede moed er tegenaan om positieve veranderingen aan te brengen in je leven.

Toch, na het zelf geprobeerd te hebben, kom je er misschien achter dat jouw patronen hardnekkiger zijn dan je had gedacht. Dat al die jaren van ‘oefening’ en inspanning ervoor gezorgd hebben dat je een meester bent geworden in het uitvoeren ervan. Je kan nu zelfs de vruchten hiervan plukken. Het zijn alleen net niet de vruchten waar jij op zit te wachten.

Niet leuk natuurlijk, maar het positieve hiervan is dat het wel duidelijk wordt dat:

 

 • Patronen een/jouw waarheid kunnen creëren;  

 • Je jouw PERSOONLIJKE diepgewortelde (zelf) beperkende gedachten kunt vervangen door nieuwe positieve gedachten; 

 • Deze nieuwe gedachten en patronen de oude kunnen vervangen en het jouw NIEUWE WAARHEID wordt;

 • Je er altijd bewuster en krachtiger uitkomt.

 

 

Ben je dus in de fase: ‘Ik wil zó graag maar ik weet niet hoe’, of ‘Ik was net zo lekker op dreef, nu ben ik weer terug bij af.' 'Dat gebeurt me nou elke keer.’ Weet dan dat je niet de enige bent die hiermee worstelt. Je kunt hier iets aan doen! In de 1 op 1 sessies gaan we hier verandering in aanbrengen. Hoe dan?

 

Door:

 

 • Een basisuitleg te geven hoe je energieveld werkt;

 • Uit te leggen hoe het komt dat patronen een waarheid kunnen creëren;

 • Het helpen neerzetten van jouw persoonlijke intentie en jouw nummer 1 doel; 

 • Het ontrafelen van jouw (zelf) beperkende gedachten;

 • Het ombuigen van deze overtuigingen;

 • Gerichte oefeningen; 

 • Actie planning

 • Meditaties;

 • Affirmaties;

 • Visualisaties;

 • Intuïtie

 • En nog zo veel meer. 

 

Dit allemaal onder persoonlijke begeleiding. Als extra tool zal Manon haar intuïtie inzetten, waardoor een diepere laag kan worden aangeraakt, wat het hele proces ten goede komt.

 

Wat kun je verwachten na het volgen van het volledige traject?

 

Door dit op maat gemaakte stappenproces volledig te volgen zul je gaan merken dat je meer energie krijgt, dat je jezelf meer openstelt, je zelfvertrouwen groeit, je makkelijker keuzes kunt maken, je meer gaat stralen, dat je gaat leven op de manier die bij jou past, dat je angsten steeds meer vervagen en dat oude patronen steeds minder terugkeren om op een gegeven moment uit je systeem te verdwijnen. Mocht je na deze sessies tegen nieuwe uitdagingen aanlopen, dan heb je jouw tools om hiermee aan de slag te gaan.

 

Gedurende de sessies wordt jouw verandering vaak opgemerkt door jouw omgeving, zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen. Het is goed om je te beseffen dat dit een natuurlijke proces is, wat van binnenuit gecreëerd wordt en niet op een onnatuurlijke manier wordt afgedwongen van buitenaf. Mocht je een droom voor ogen hebben die nog niet in vervulling is gegaan, mits reëel, is er de mogelijkheid om ook daar aandacht aan te besteden. 

Heb je er zin in? Ik wel! Zelf heb ik namelijk ervaren hoe bevrijdend het is om uit dat te kleine jasje te stappen. Deze ervaring wil ik graag weer doorgeven aan anderen.

Belangrijk om te weten! Deze training is niet vaag en bevat geen toverstokje! Buiten de 1 op 1 sessies krijg je ook oefeningen mee en ga je er thuis zelf mee aan de slag. Er komt dus inzet en discipline bij kijken. En…dat is best leuk, want op een positieve manier werken aan jezelf met krachtige oefeningen geeft een goed gevoel en zorgt voor de VERANDERING die je graag bij jezelf wilt zien.

 

Na de sessies:

 

Het mooie van dit traject is dat je zelfstandig, door middel van de tools die je hebt meegekregen, eventuele nieuwe uitdagingen zelf om kan gaan zetten en niet eeuwig afhankelijk hoeft te blijven van een therapeut of coach. Natuurlijk uitzonderingen daargelaten. Je hebt hier dus LEVENSLANG profijt van. Mocht je na het doorlopen van alle sessies na enige tijd toch weer willen sparren over een bepaald onderwerp, of behoefte hebben aan begeleiding is dat natuurlijk altijd mogelijk.

 

Ben je enthousiast geworden en wil je graag werken aan jezelf en je toekomst? Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek.

 

 

TARIEF:

 

3 sessies  HET FUNDAMENT á 75 minuten per sessie -  €257,00

 

3 sessies  DE OPBOUW á 75 minuten per sessie - €257,00

 

3 sessies  DE VERSTEVIGING á 75 minuten per sessie - €257,00

 

 

* Het gehele coaching traject kan in zijn geheel of per drietal worden afgenomen.

Gespreide betaling is ook mogelijk.

 

* Na elke sessie krijg je een verslag toegestuurd wat er in de sessie behandeld is, zoals jouw persoonlijke affirmaties, doelen en natuurlijk de oefeningen zelf. 

DE COACHING SESSIES VINDEN PLAATS IN HARDERWIJK OF ONLINE

almond-tree-2063659_960_720_edited_edite
_edited.png
_edited.png

"Ik vond het ontzettend fijn en waardevol om dit traject onder jouw intuïtieve begeleiding te mogen doorlopen.

 

Het heeft me meer gebracht dan waar ik van te voren op durfde te hopen.

 

Wat mij buiten de oefeningen en opdrachten het meest heeft geholpen is jouw vermogen mijn energie, mijn aura, te lezen, zonder dat ik het onder woorden moest brengen. Hierdoor kon ik je echt vertrouwen en mezelf open stellen.

 

Mijn basisstemming is met sprongen verbeterd. Ik durf nu te vertrouwen op de kracht en de kwaliteiten in mezelf. Ook blijf ik minder hangen in mijn 'mindere' momenten."

Caroline G.

"De sessies heb ik als zeer inspirerend ervaren. De mix tussen praktische tips, oefeningen en persoonlijke feedback vormden een mooi geheel.

Het was, in combinatie met met jouw rust en vriendelijkheid, heel fijn om me weer extra bewust te worden en te verbinden met de kracht van mijn gedachten, mijn energieveld en mijn intuïtie. Dit doet letterlijk mijn ziel 'blossommen.'

De kracht van de sessies zit hem ook in dat jij me hebt laten ervaren wat jouw talent is als medium. Wat mijn interesse verder prikkelt.

Ik voel zeker de kracht als ik met de oefeningen bezig ben. Dat maakt dat ik me vrolijker en lichter voel.

Ik ga met alles wat ik ervaren heb aan de slag, wetende als er zich nog vragen voordoen, ik bij jou kan aankloppen gezien het verdere aanbod wat je hebt.

De boodschappen die je me in de laatste sessie gaf waren voor mij heel bijzonder en van grote waarde. Ik voel ze diep van binnen en het heeft echt iets geraakt en losgemaakt.

Heel veel dank daarvoor!"

_edited.png

Else

Ervaringen

_edited.png

"Ik ben door jou weer in contact gekomen met mezelf en met kanten van mezelf die ik geen ruime gaf. Nu ik mijn gevoelige, creatieve en spirituele kant meer aandacht en ruimte geef, voel ik me weer verbonden met mezelf en met een groter geheel.

 

Toen ik bij jou begon had ik depressieve klachten. Ik was al een beetje in beweging gekomen door het lezen van bepaalde boeken en het weer oppakken van mediteren. Jouw oefeningen en jouw energie hebben het in een versnelling gebracht. Wat dat betreft heb ik het gevoel dat ik mijn doel al bereikt heb. Ik heb meer energie, geniet van het leven en voel me dankbaar en verbonden.

 

Wat ik zo fijn vind aan jouw coaching, is dat ik niets of weinig hoef te zeggen. Je stemt je intuïtief op mij af en voelt aan wat ik nodig heb. Dat maakt het totaal anders dan andere coaching die ik heb gehad."

Heleen K.

bottom of page