Free yourself and Blossom your Soul

Online Coaching Traject                1op1

almond-tree-2063659_960_720_edited_edited_edited_edited_edited.png

     DE BESTE MANIER OM JE TOEKOMST TE VOORSPELLEN IS HAAR ZELF TE CREËREN !

 

Gedurende het intuïtief consult is er bewustwording ontstaan over je talenten, maar ook over de diep gewortelde patronen die veroorzaken dat je keer op keer tegen dezelfde soort gebeurtenissen aanloopt.

 

Met je verstand begrijp je nu welke patronen er met de paplepel zijn ingegoten en hoe zich daaruit weer andere patronen hebben kunnen ontwikkelen. Je bent blij met jouw

‘aha - ervaringen', gaat er vol goede moed tegenaan om die positieve veranderingen aan te brengen in je leven.

Toch, na het zelf geprobeerd te hebben, kom je er misschien achter dat jouw patronen hardnekkiger zijn dan je had gedacht. Dat al die jaren van ‘oefening’ en inspanning ervoor gezorgd hebben dat je een meester bent geworden in het uitvoeren ervan. Je kan nu zelfs de vruchten hiervan plukken. Het zijn alleen net niet de vruchten waar jij op zit te wachten. Niet leuk natuurlijk, maar het positieve hiervan is dat het wel duidelijk wordt dat:

 

 • Patronen een/ jouw waarheid kunnen creëren;  

 • Je jouw PERSOONLIJKE diepgewortelde (zelf) beperkende gedachten kunt vervangen door nieuwe positieve gedachten; 

 • Deze nieuwe gedachten en patronen de oude kunnen vervangen en het jouw NIEUWE WAARHEID wordt;

 • Je er bewuster en krachtiger uitkomt.

 

 

Ben je dus in de fase: ‘Ik wil zó graag maar ik weet niet hoe’, of ‘Ik was net zo lekker op dreef, nu ben ik weer terug bij af.' 'Dat gebeurt me nou elke keer.’ Weet dan dat je niet de enige bent die hiermee worstelt. Je kunt hier iets aan doen! In de 1 op 1 sessies gaan we hier verandering in aanbrengen. Hoe dan?

 

Door:

 

 • Een basis uitleg te geven hoe je energieveld werkt;

 • Uit te leggen hoe het komt dat patronen een waarheid kunnen creëren;

 • Het helpen neerzetten van jouw persoonlijke intentie en jouw nr 1 doel; 

 • Het ontrafelen van jouw (zelf) beperkende gedachten;

 • Gerichte oefeningen; 

 • Actie planning

 • Meditaties;

 • Affirmaties;

 • Visualisaties;

 • Intuïtie

 • En nog zo veel meer. 

 

Dit allemaal onder persoonlijke begeleiding. Als extra tool zal Manon haar intuïtie inzetten, waardoor een diepere laag kan worden aangeraakt, wat het hele proces ten goede komt.

 

Wat kun je verwachten na het volgen van het volledige traject?

 

Door dit op maat gemaakte stappenproces volledig te volgen zul je gaan merken dat je meer energie krijgt, dat je jezelf meer openstelt, je zelfvertrouwen groeit, je makkelijker keuzes kunt maken, je meer gaat stralen, dat je gaat leven op de manier die bij jou past, dat je angsten steeds meer vervagen en dat oude patronen steeds minder terugkeren om op een gegeven moment uit je systeem te verdwijnen. Mocht je na deze sessies tegen nieuwe uitdagingen aanlopen, dan heb je jouw tools om hiermee aan de slag te gaan.

 

Gedurende de sessies wordt jouw verandering vaak opgemerkt door jouw omgeving, zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen. Het is goed om je te beseffen dat dit een natuurlijke proces is, wat van binnenuit gecreëerd wordt en niet op een onnatuurlijke manier wordt afgedwongen van buitenaf. Mocht je een droom voor ogen hebben die nog niet in vervulling is gegaan, mits reëel, is er de mogelijkheid om ook daar aandacht aan te besteden. 

Heb je er zin in? Ik wel! Zelf heb ik namelijk ervaren hoe bevrijdend het is om uit dat te kleine jasje te stappen. Deze ervaring wil ik graag weer doorgeven aan anderen.

Belangrijk om te weten! Deze training is niet vaag en bevat geen toverstokje! Buiten de 1 op 1 sessies krijg je ook oefeningen mee en ga je er thuis zelf mee aan de slag. Er komt dus inzet en discipline bij kijken. En…dat is best leuk, want op een positieve manier werken aan jezelf met krachtige oefeningen geeft een goed gevoel en zorgt voor de VERANDERING die je graag bij jezelf wilt zien.

 

Na de sessies:

 

Het mooie van dit traject is dat je zelfstandig, door middel van de tools die je hebt meegekregen, eventuele nieuwe uitdagingen zelf om kan gaan zetten en niet eeuwig afhankelijk hoeft te blijven van een therapeut of coach. Natuurlijk uitzonderingen daargelaten bij zeer ernstige gebeurtenissen. Je hebt hier dus LEVENSLANG profijt van. Mocht je na het doorlopen van alle sessie toch nog willen sparren over een bepaald onderwerp, is dat natuurlijk altijd mogelijk.

 

Ben je enthousiast geworden en wil je graag werken aan jezelf en je toekomst? Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek.

 

 

TARIEF:

 

3 sessies ‘HET FUNDAMENT’ á 60 minuten per sessie -  €255,00

 

3 sessies 'DE OPBOUW’ á 60 minuten per sessie - €255,00

 

3 sessies ‘DE VERSTEVIGING’ á 60 minuten per sessie - €255,00

 

 

* De sessies kunnen alleen per drietal worden afgenomen.

 

Na elke sessie krijg je een verslag toegestuurd wat er in die sessie behandeld is, zoals jouw persoonlijke affirmaties, doelen en natuurlijk de oefeningen zelf.

almond-tree-2063659_960_720_edited_edite