Paranormale zintuigen II

Tarief

€85,00

Tijd

10.00 - 16.30

  OVER DEEL II

  Nu je hebt geleerd hoe je jouw intuïtie kan activeren en je in deel I hebt ervaren hoe het voelt om op een natuurlijke manier deze in te zetten, wordt er in deel II juist gewerkt aan het stretchen van alle paranormale zintuigen. Ook degenen die bij jou minder aan de oppervlakte liggen hebben zo de kans om zich te ontwikkelen. Via meditaties en oefeningen word je je dan bewust van de subtiele taal waarmee dit paranormale zintuig ook tot jou kan spreken. Misschien was je er alleen minder op gefocust, waardoor het niet herkend werd. Door al jouw paranormale zintuigen te trainen krijg je als vanzelfsprekend meer detail in de informatie die je doorkrijgt.

  Ondanks dat er op sommige momenten sprake is van een training, zoals je een spier moet trainen als je wilt dat deze sterker wordt, zal er elke keer weer worden teruggegrepen naar werken vanuit de flow en hoe je hierin terugkomt als deze hapert of helemaal wegvalt.

  Buiten het trainen van jouw paranormale zintuigen, zal je ook naar huis gaan met de kennis hoe je jouw unieke flow kan creëren, als ook hoe je in je kracht blijft staan.

  Inhoud deel II:

  * Theoretisch gedeelte
  * Meditatie | visualisatie en afstemming
  * Bewust worden van je (dominante) paranormale zintuig(en)
  * Het trainen van de paranormale zintuigen die minder aan de oppervlakte liggen d.m.v. oefeningen
  * Meer detail in de informatie
Manon Arnold

Docent

Manon Arnold