Intuïtie & Mediumschap - De Basis

 

Wil je een mooie basis leggen voor het ontwikkelen van je intuïtie om van daar uit de eerste stappen te zetten in het werken met de geestenwereld? Dan zijn de drieluiken 'Geef je intuïtie een stem' en 'In verbinding met de geestenwereld' een ideale combinatie. Ze lopen vloeiend in elkaar over.

Er valt zoveel te ontwikkelen en te ontdekken binnen de intuïtie en het mediumschap. Je bent nooit uitgeleerd.. Dat maakt het ook zó boeiend. Je zult gedurende  deze ontwikkeling gaan ervaren dat je op een natuurlijke manier in jouw kracht komt te staan, je meer vanuit een 'flow' gaat leven, creativiteit toeneemt op welk vlak dan ook en dat er een verdieping plaats vindt zonder dat het als 'zwaar' wordt ervaren.

Talent, training, zelfdiscipline, zelfontwikkeling, enthousiasme en nog vele andere aspecten tellen mee om de kunst van de intuïtie en het mediumschap succesvol te ontwikkelen. Mocht je binnen deze cursus ergens tegenaan lopen wat je tegenhoudt in jouw ontwikkeling, weet dat je de ruimte krijgt om jezelf te zijn en dat er oplossingen worden aangereikt om deze barrière ('s) te overwinnen.

* Wil je je graag verder ontwikkelen op het gebied van de intuïtie, kan je na het afronden van het eerste drieluik, doorstromen naar de dagworkshops op dit gebied.          
* Mocht je al ervaring hebben met het ontwikkelen van je intuïtie en de daarbij gepaarde afstemming,  is het natuurlijk mogelijk om gelijk aan te sluiten bij het tweede drieluik waar alleen het mediumschap centraal zal staan.  

Als je de beide drieluiken hebt afgerond heb je een mooie BASIS gelegd van waaruit je de meer gespecialiseerde dagworkshops kunt gaan volgen. 

De groepen bestaan uit minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers!
 CURSUSSEN EN DAGWORKSHOPS VINDEN PLAATS IN HARDERWIJK  

data drieluiken:

'In verbinding met de geestenwereld.'

  • Deel IV: za 18 dec. 2021

 

  • Deel V: za 22 jan. 2022 

 

  • Deel VI: za 19 febr. 2022

Nog 2 plaatsen beschikbaar

  • Deel I: zo 23 jan 2022

  • Deel II: zo 20 feb 2022 

  • Deel III: zo 20 mrt 2022

 

 

 

'Geef je intuïtie een stem.'

Inschrijven vanaf nu mogelijk

'In verbinding met de geestenwereld.'

  • Deel IV: april 

  • Deel V: mei

  • Deel VI: juni

Inschrijving nog niet mogelijk

Drieluiken 'Geef je intuïtie een stem.' & 'In verbinding met de geestenwereld.'

De afstemming I

In dit eerste deel staat de afstemming centraal. Je leert jouw intuïtie zowel in als uit te schakelen. Buiten theoretische uitleg zijn er ook verschillende oefeningen zodat je kunt ervaren hoe jouw intuïtie werkt in deze afstemming. Dit alles op een natuurlijke manier. Aan het eind van deze dag weet je hoe je bewust toegang kunt verkrijgen tot jouw intuïtie. Je zult gaan ervaren dat 'een vaag onderbuik gevoel' plaats gaat maken voor meer feitelijke informatie waar je wat mee kan.

Duration

10.00 - 16.30

price

€85,00

De afstemming IV

In deel IV ga je leren je af te stemmen op de geestenwereld. Van daar uit zet je, onder begeleiding, de eerste stappen binnen het mediumschap. Heldervoelendheid speelt een belangrijke rol in dit deel. Het is de basis om een mooie verbinding te creëren. Je gaat voelen of je een man of vrouw bij je hebt, zijn of haar karaktereigenschappen en bepaalde gewoontes die hij of zij had hier op aarde. Verder ga je in deze eerste les op een natuurlijke manier te werk, zodat de energie volop kan stromen.

Duration

10.00 - 16.30

price

€85,00

Paranormale zintuigen II

Nu je er bewust van bent hoe je jouw intuïtie kan activeren en je in deel I heb kunnen ervaren hoe het voelt om op een natuurlijke manier hiermee aan de slag te gaan, wordt er in deel II juist gewerkt aan het stretchen van alle paranormale zintuigen. Degene die in deel I minder werden ingezet, worden op deze dag uitgedaagd om naar de oppervlakte te komen. Zo leer je herkennen hoe al jouw paranormale zintuigen tot jou spreken, met als gevolg meer detail in de informatie.

Duration

10.00 - 16.30

price

€85,00

Het bewijs uitgelicht V

Bewijs leveren is noodzakelijk binnen het mediumschap. Hierdoor weet de ontvanger om wie het gaat. De boodschap komt dan ook bij de juiste persoon terecht. Onder bewijs kan worden verstaan: hobby's, manier van overlijden, werk, verjaardag en nog zoveel meer. Op deze dag worden alle paranormale zintuigen ingezet, zodat er verdieping kan ontstaan binnen het bewijs. Hoe mooi is het als je de overledene zo kan neerzetten dat de ontvanger niet meer hoeft te twijfelen aan zijn of haar aanwezigheid.

Duration

10.00 - 16.30

price

€85,00

Kleur en de aura III

Ons energieveld, de aura, bestaat uit verschillende kleuren en lagen. Het is niet perse noodzakelijk om deze met het fysieke oog waar te nemen om kleur mee te nemen in je intuïtie. Je kan een kleur voelen om er daarna intuïtief op in te tunen waarom deze kleur zich laat zien in de aura van de ontvanger. Zowel de betekenis van, als het invoelen in de kleuren, als ook in welke laag ze zich bevinden: fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel, daar gaan we in deel III mee aan de slag.

Duration

10.00 - 16.30

price

€85,00

De boodschap VI

Zoals in deel V de nadruk lag op het bewijs en via welk kanaal dit was binnengekomen, wordt nu de focus gelegd op de boodschap. Bewijzen worden niet alleen gebruikt om het voortbestaan van een overledene aan te tonen, Ze worden vaak bewust ingezet om te laten doorschemeren dat ze weten wat er op dat moment speelt in het leven van de ontvanger. Op die manier is het mogelijk steun geven in het proces waar de ontvanger in zit. De 'verborgen' boodschap achter het bewijs, daar gaan we mee aan de slag.

Duration

10.00 - 16.30

price

€85,00

Waarom Manon les geeft in intuïtie, mediumschap en healing?

 "Het is mijn passie om mensen te laten voelen met welke energieën intuïtie, communicatie met de geestenwereld en healing gepaard gaan. Als je dit ervaren hebt, wil je niets liever dan deze energie meenemen en inzetten in je dagelijkse leven. Ook de verrijking die het brengt op persoonlijk vlak is zo enorm groot."