Intuïtie & Mediumschap De Basis

 

Wil je een mooie basis leggen voor het ontwikkelen van je intuïtie om van daar uit de eerste stappen te zetten in het werken met de geestenwereld? Dan zijn de drieluiken 'Geef je intuïtie een stem' en 'In verbinding met de geestenwereld' een ideale combinatie. Ze lopen vloeiend in elkaar over. Er valt zoveel te ontwikkelen en te ontdekken binnen de intuïtie en het mediumschap. Je bent nooit uitgeleerd.. Dat maakt het ook zó boeiend. Je zult gedurende  deze ontwikkeling op persoonlijk vlak gaan ervaren dat je op een natuurlijke manier in jouw kracht komt te staan, je meer vanuit een 'flow' gaat leven, creativiteit toeneemt op welk vlak dan ook en dat er verdieping plaats vindt zonder dat deze als 'zwaar' wordt ervaren.

In beide drieluiken word je zowel op intuïtief als mediamiek gebied getraind.  Je leert je af te stemmen op de energie van de ander en de energie van de geestenwereld, zodat je informatie kunt doorgeven die herkenbaar is voor de ontvanger. Niet dat het in de cursus alleen maar om droge feiten draait. Integendeel! Juist door deze herkenbare feiten en de mooie energie waarmee dit gepaard gaat, word je je ervan bewust hoe bijzonder deze communicatie is. Daarbij geeft het ook vertrouwen voor jezelf en voor degene die tegenover je zit, dat de feitelijke informatie die je binnenkrijgt werkelijk uit het energieveld van de ontvanger (intuïtief) of van de geestenwereld (mediamiek) afkomstig is, zonder dat je de lichaamstaal gebruikt en daardoor in vaagheden blijft hangen.


Talent, training, zelfdiscipline, zelfontwikkeling, enthousiasme en positiviteit zijn belangrijke aspecten om de kunst van de intuïtie en het mediumschap succesvol te ontwikkelen. Mocht je binnen deze cursus ergens tegenaan lopen wat je tegenhoudt in jouw ontwikkeling, weet dan dat je de ruimte krijgt om jezelf te zijn en dat er oplossingen worden aangereikt om deze barrière (s) te overwinnen.

* Als je beide drieluiken hebt afgerond heb je een mooie BASIS gelegd van waaruit je de meer gespecialiseerde dagworkshops kunt gaan volgen. 
* Mocht je al ervaring hebben op het gebied van intuïtie en het mediumschap, dan is het mogelijk om je rechtstreeks aan te melden voor één van de dagworkshops.

De groepen bestaan uit maximaal 12 deelnemers.

 CURSUSSEN EN DAGWORKSHOPS VINDEN PLAATS IN HARDERWIJK  

Het is ook mogelijk een cursus of dagworkshop bij jou in de buurt te organiseren. Wil je meer informatie hierover? Stuur dan een e-mail naar: arnold.daricinta@gmail.com 

 data drieluiken 2022:

'Geef je intuïtie een stem.'

 • Deel I: za 23 april 2022

 • Deel II: za 21 mei 2022 

 • Deel III: za 25 juni 2022

 Inschrijven vanaf nu mogelijk 

'In verbinding met de geestenwereld.'

 • Deel IV: zo 24 april 2022

 • Deel V: zo 22 mei 2022

 • Deel VI: zo 26 juni 2022

 Inschrijven vanaf nu mogelijk 

'In verbinding met de geestenwereld.'

 • Deel IV: za 22 jan. 2022

 

 • Deel V: za 19 febr. 2022 

 

 • Deel VI: za 19 mrt.. 2022

 Vol ! 

 • Deel I: zo 23 jan 2022

 • Deel II: zo 20 feb 2022 

 • Deel III: zo 20 mrt 2022

'Geef je intuïtie een stem.'

 Vol ! 

Drieluiken 'Geef je intuïtie een stem.' & 'In verbinding met de geestenwereld.'

De afstemming - Intuïtief I

In dit eerste deel staat de afstemming centraal. Je leert jouw intuïtie zowel in als uit te schakelen. Buiten theoretische uitleg zijn er ook verschillende oefeningen zodat je kunt ervaren hoe jouw intuïtie werkt in deze afstemming. Dit alles op een natuurlijke manier. Aan het eind van deze dag weet je hoe je bewust toegang kunt verkrijgen tot jouw intuïtie. Je zult gaan ervaren dat 'een vaag onderbuik gevoel' plaats gaat maken voor meer feitelijke informatie waar je wat mee kan.

Duration

10.00 - 16.30

price

€257,- Gehele drieluik deel I II III

Afstemming - Mediamiek IV

In deel IV ga je leren je af te stemmen op de geestenwereld. Van daar uit zet je, onder begeleiding, de eerste stappen binnen het mediumschap. Heldervoelendheid speelt een belangrijke rol in dit deel. Het is de basis om een mooie verbinding te creëren. Je gaat leren voelen of er een man, vrouw of kind bij je is uit de geestenwereld, welke relatie er is met de ontvanger en de karaktereigenschappen die hij of zij had hier op aarde. Verder ga je in deze eerste les op een natuurlijke manier aan het werk, zodat de energie volop kan stromen.

Duration

10.00 - 16.30

price

€257,- Gehele drieluik deel IV V VI

De paranormale zintuigen II

Nu je er bewust van bent hoe je jouw intuïtie kunt activeren en je in deel I hebt kunnen ervaren hoe het voelt om op een natuurlijke manier hiermee aan het werk te gaan, wordt er in deel II juist aandacht besteed aan het stretchen van al jouw paranormale zintuigen. Degenen die in deel I minder actief waren, worden op deze dag uitgedaagd om aan het werk te gaan. Zo leer je hun subtiele taal waar te nemen, met als gevolg meer detail in je informatie.

Duration

10.00 - 16.30

price

€257,- Gehele drieluik deel I II III

Het bewijs uitgelicht V

Bewijs is belangrijk binnen het mediumschap. Hierdoor weet de ontvanger om wie het gaat. De boodschap komt dan ook bij de juiste persoon terecht. Onder bewijs kan worden verstaan: hobby's, manier van overlijden, werk, verjaardag, specifieke lichamelijke kenmerken enz. Op deze dag worden alle paranormale zintuigen ingezet, zodat er verdieping kan ontstaan binnen het bewijs. Hoe mooi is het als je de overledene zo kunt neerzetten dat de ontvanger niet meer hoeft te twijfelen aan zijn of haar aanwezigheid.

Duration

10.00 - 16.30

price

€257,- Gehele drieluik deel IV V VI

Kleuren in de aura III

Ons energieveld, de aura, bestaat uit verschillende kleuren en lagen. Het is niet perse noodzakelijk om deze met het fysieke oog waar te kunnen nemen. Je kan een kleur voelen om er daarna intuïtief op in te tunen wat deze kleur te vertellen heeft. Zowel de betekenis van, het invoelen in de kleuren als ook in welke laag ze zich bevinden (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel) daar ga je in deel III mee aan de slag. Dit deel wordt afgesloten met een mini reading door Manon.

Duration

10.00 - 16.30

price

€257,- Gehele drieluik deel I II III

De boodschap VI

In dit deel gaan we, buiten de bewijzen, vooral aan het werk met de boodschap. Bewijzen worden niet alleen gebruikt om het voortbestaan van de ziel aan te tonen. Een overledene kan kiezen om een bepaald specifiek bewijs door te geven om zo te laten doorschemeren dat hij of zij weet dat de ontvanger in een soortgelijk proces zit. Als die energie wordt opgepakt is een dierbare weer even voelbaar dichtbij. De 'verborgen' helende boodschap achter het bewijs, daar ga je in dit laatste deel mee aan de slag.

Duration

10.00 - 16.30

price

€257,- Gehele drieluik deel IV V VI

Waarom Manon les geeft in intuïtie, mediumschap en healing?

IMG_0878_edited_edited_edited.png

 "Het is mijn passie om mensen te laten voelen met welke energieën intuïtie, communicatie met de geestenwereld en healing gepaard gaan. Als je dit ervaren hebt, wil je niets liever dan deze energie meenemen en inzetten in je dagelijkse leven. Ook de verrijking die het brengt op persoonlijk vlak is zo enorm groot."